0495 27 84 97 

Maar... wie staat er eigenlijk aan de andere kant van de lens?

vrouw - gepassioneerd - eigenzinnig - moeder onafhankelijk - zwarte humor - onuitputtelijk - frank -  dansen - reizen - het goede leven - eenoog (ongelooflijk, nietwaar?) - zwart-wit -

Mijn naam is Chadia, ik ben 44, getrouwd en moeder van een fantastisch zoontje. Mijn reis in de wereld van de fotografie begon op 13-jarige leeftijd toen ik mijn allereerste camera kocht. Op die leeftijd bood ik al aan om foto's te maken op verjaardagen en familiebijeenkomsten van mijn vrienden.

Maar pas toen ik het verre reizen ontdekte, kwam mijn passie voor fotografie echt van de grond. Ik was vastbesloten om de schoonheid van de lokale bevolking vast te leggen, hun uitdrukkingen te vangen en hun verhalen te vertellen door mijn lens.

 

Na bijna 15 jaar 'vrijwilligerswerk' met vrienden, kennissen, werkgevers en anderen die speciale momenten in hun leven wilden vastleggen, heb ik een niveau van bekwaamheid bereikt en de bereidheid om van fotografie mijn dagelijks leven te maken.

Een van de grote voordelen van mijn passie is dat het perfect aansluit bij mijn andere activiteiten, waardoor ik nu een compleet pakket kan aanbieden aan mijn professionele klanten. Naast fotografie kan ik aanvullende diensten aanbieden op het gebied van grafisch ontwerp en communicatie, waaronder het maken van uitnodigingen, bedankkaarten, websites, albums, presentaties en nog veel meer.

Mijn superkrachten: drietalig (Frans, Nederlands en Engels), een eindeloze energie, mijn eigenzinnig gevoel voor humor, grenzeloze verbeeldingskracht en mijn passie voor alles wat mooi is!

Mijn uiteindelijke doel is om mijn klanten een unieke ervaring te bieden, een ervaring die leidt tot lachen en soms tot tranen - met andere woorden, pure emotie. Mijn werk resulteert in unieke foto's die verhalen vertellen, authentieke momenten vastleggen en dierbare herinneringen bewaren.

Als bonus zal ik je een geheim verklappen: ik haat poseren voor foto's, daarom zijn alle foto's van mij op deze site zelfportretten die in het geheim zijn gemaakt. Ik sta liever achter de camera om de schoonheid van de wereld om ons heen vast te leggen en visuele verhalen te vertellen die het hart raken.

nl_NLNL